JAN! maakt alles SPECIAAL, geef je wensen door en wij regelen het!

Heb je een feestje, maar geen zin om het zelf te regelen? JAN! verzorgt graag jouw eten, drinken én meer! Voor particuliere of zakelijke gelegenheden. Van bijeenkomst met een kleine club tot aan feestjes met grote gezelschappen tot 500 mensen, van trouwerij tot verjaardag en van jubileum tot borrel. Alles kan bij JAN! Neem gerust contact op met onze Lisa, zij is eventmanager en denkt graag met je mee!  

JAN! is gek op events. Van unieke bruiloft tot sweet sixteen diner. Van top bedrijfsfeest tot gezellige familiebijeenkomst. Of van actieve teambuilding tot aan heerlijke bier- of wijnproeverij. Geniet van onze exclusieve arrangementen waarin we eten en drinken combineren met diverse activiteiten in onze omgeving. 

JAN! denkt met je mee, neemt graag alles uit handen en zorgt ervoor dat jouw evenement perfect geregeld is. Zo zorgen we voor betekenisvolle belevenissen waar iedereen nog lang over door zal praten. Samen maken we er een feestje van!

Tafel met gerechten bij JAN!
Lisa Pol

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reserveren voor evenementen of een groupdiner, groter dan 16 personen? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze eventmanager Lisa neemt graag contact met je op!

Bedankt! Je bericht is ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Feesten en partijen

Let’s go to the party! Een bedrijfsfeest, afstudeerborrel, jubileum, pensionering of andere reden om de slingers op te hangen? JAN! staat voor je klaar om samen te bespreken hoe jouw ideale feestje eruit moet komen te zien. Geheel naar jouw wens! het moet natuurlijk een knaller van een fuif zijn! Er komt veel kijken bij de planning, uitvoering en catering van een bedrijfsfeest. Daarom denkt JAN! graag met je mee over het thema, eten en drinken, locatie en activiteiten.

Bekijk onze evenementen
Bedrijfsfeest bij Grand Cafe JAN!
Borrelhapjes Grand Cafe JAN!

Borrels

De vrijmibo! Heerlijk genieten van een hapje en drankje na een lange (werk)week. We hebben ontzettend veel verschillende biertjes, wijntjes, cocktails en andere drankjes die je kunt laten vergezellen door een uitgebreide borrelplank, nacho’s, worst van JAN! of ander lekkers. Wij zorgen ervoor dat je het weekend geweldig in gaat.

Ofyr

BBQ it is! Zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van barbecueën? De barbecue is hipper dan ooit tevoren en bestaat allang niet meer alleen uit vlees. JAN! tovert op zijn giga Ofyr de heerlijkste gerechten met vis, vlees, groente, fruit en nog veel meer!

Benieuwd naar het huren van een Ofyr?

Neem contact op
BBQ Grand Cafe JAN!
Borrelhapjes Grand Cafe JAN!

Buffetten

Samen genieten! JAN! is ontzettend creatief als het gaat om het organiseren van buffetten. Wij van JAN! Zijn een tikkeltje eigenwijs wanneer het gaat om smaken! Wij houden van wereldse smaken met een Aziatische twist. Wil je en warm buffet, koud buffet of een seizoensgebonden buffet? Geen probleem! Wij zorgen dat het tof wordt!

Diners

Sharing is caring! Ons concept van JAN! Is shared dining. Hoe leuk zou het zijn om een 3 gangen verrassingsmenu te krijgen op jullie bedrijfsfeest! Deel onze smakelijke hapjes lekker met je collega’s. Want we weten allemaal: sharing is caring. Het is bij JAN! Vanzelfsprekend dat we rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Diner Grand Cafe JAN!
Lunch bij Grand Cafe JAN!

Lunch

Wij knijpen er eeeeeeven tussenuit… Wat is er lekkerder dan op het werk een super lekkere lunch te krijgen van JAN!? We komen graag een gevarieerde en gezonde lunch bij je brengen. Liever iets lekker tijdens een gezamenlijke lunchwandeling of andere activiteit? Dan maken we toch gewoon jullie lunchpakket voor jullie klaar?

Vergaderarrangement

Nuttig en aangenaam combineren! Wil jij vergaderen in een inspirerende omgeving? Een ruimte voor jou en je team alleen? Dan ben je bij JAN! aan het juiste adres. In onze VIP-ruimte kun je uitstekend vergaderen. Uiteraard verzorgen wij alle hapjes en drankjes die jullie nodig hebben. Uiteraard is lunch of diner ook mogelijk. En willen jullie de dag ontspannen afsluiten met een borrel? Ook geen probleem! 

Borrelhapjes Grand Cafe JAN!
Lunch bij Grand Cafe JAN!

Bruiloft

De allermooiste dag van jullie leven! JAN! denkt graag mee over de mooiste dag van jullie leven. Kom eerst gezellig een keer bij ons langs en vertel jullie wensen voor jullie droomdag! JAN! past het eten en drinken aan op jullie wensen: of dit nu een uitgebreid sitting dinner is, een BBQ of misschien een walking dinner, alles kan. Afsluiten met een enorme sweet table? Lekker! Samen bespreken we wat we voor jullie kunnen betekenen zodat jullie een zorgeloze, maar vooral fantastische dag beleven.

Condoleance

Afscheid. Elk afscheid is anders, maar altijd een speciaal moment. Steeds vaker wordt de uitvaart persoonlijker gemaakt en de rol van eten en drinken hierin steeds belangrijker. Kom het leven vieren bij JAN! met een glas champagne, een luxe lunch of koffietafel of een aangeklede borrel. Wij denken graag mee.

Verjaardag bij Grand Cafe JAN!